Om förlaget

minvan5webb300Det ska vara kul att lära sig läsa

Vi på EC Smallbooks vill att det ska vara kul att lära sig läsa! Särskilt månar vi om de elever som behöver mycket träning på en lätt nivå under längre tid.

Genom våra böcker vill vi ge fler möjligheter att tillägna sig fungerande avkodningsstrategier. På Smallbooks tar vi läsning mycket allvarligt. Därför tycker vi att man ska ha roligt medan man lär sig. Läsarna ska känna förväntningar när de öppnar en ny bok. Och vi förväntar oss att deras nyfikenhet ska ge dem moroten att vilja börja lära sig att läsa.

Med Smallbooks arbetar

Elisabeth Carlstedt Specialpedagog med utbildning i grava läs- och skrivsvårigheter och lång erfarenhet av tidig läsinlärning. Står för pedagogisk ide, texter och utveckling av böckerna.

Lena Carlstedt Javette Tecknare och illustratör. Gör textidéer och alla illustrationer.

Magnus Carlstedt Journalist och förläggare. Håller i förlagets kontakter, gör layout och färgsättning.

Till detta kommer elever och ett flertal specialpedagoger som provar böckerna före lansering. Vi riktar ett extra stort tack till dem för det arbete och engagemang de lägger ner!

Som förlag arbetar fortlöpande med att förbättra vår produktion och tar gärna emot recensioner och konstruktiv kritik. Skriv ner dina tankar kring och erfarenheter från böckerna och mejla oss på info@smallbooks.se!

Comments are closed.

[Top]